Fernando Torresas: "Liverpool" ar "Chelsea"? (atnaujinta) © Eurofootball.lt
Pirmadienį vakare Anglijos klubai iki sezono pabaigos nebegalės registruoti naujų futbolininkų. Tačiau laiko sandoriams dar yra, o visų dėmesio centre - "Liverpool" žvaigždė Fernando Torresas, kurį siekia įsigyti Londono "Chelsea".

Nors Liverpulio komanda atmetė 45 milijonų eurų pasiūlymą, pats futbolininkas pasiprašė būti parduotas. "Liverpool" nesutiko įtraukti jo į parduodamų žaidėjų sąrašą, bet turės pakovoti, kad ispanas neišvyktų.

Pristatome Anglijos spaudos pranešimus apie Torreso ateitį:
(taip pat siūlome naujausiomis žiniomis dalintis ir mūsų lankytojams - rašykite juos komentaruose, nurodydami šaltinį, tačiau ne interneto adresą)

Sekmadienis:

Sklinda kalbos, kad Torresas prašymą būti parduotas įteikė dar prieš "Liverpool" įsigyjant Luisą Suarezą, tačiau agentas jį perdavė tik jau paskelbus šią žinią. Ispanas neva buvo nusivylęs, kad komanda nėra stiprinama, bet sužinojęs apie Suarezą persigalvojo.

"Liverpool" parduos Fernando Torresą tik jei "Chelsea" pasiūlys Didžiajai Britanijai rekordinę 58 milijonų eurų sumą. ("The National")

Tiesa, Liverpulio klubą gali suvilioti mažesnė pinigų suma, jei Londono komanda sutiks atiduoti 11 milijonų eurų vertinamą Nicolasą Anelka. ("Mail on Sunday", "Goal.com")

Torresas taptų pirmuoju "Chelsea" pirkiniu iš 116 milijonų eurų, kuriuos naujiems žaidėjams skyrė savininkas Romanas Abramovičius. ("Sunday Mirror")

Šeštadienis:

Fernando Torresas nori išvykti, tačiau "Liverpool" pirko Luisą Suarezą ne tam, kad jis pakeistų ispaną, o tam, jog sudarytų itin pajėgų puolėjų tandemą su ispanu. ("Daily Telegraph")

"Chelsea" ketina padidinti pasiūlymą nuo 41 iki 47 milijonų eurų bei į sandorį įtraukti puolėją Danielį Sturridge'ą. ("The Guardian")

Arba "Chelsea" pasiūlys rekordinę Didžiajai Britanijai 70 milijonų eurų sumą. ("Daily Mirror")

"Times" futbolo skilties redaktorius Tony Evansas teigia esąs tikras, kad Torresas netrukus matuosis "Chelsea" marškinėlius.

"Chelsea" siūlo tapti Torresui brangiausiu klubo futbolininku. ("The Sun")