Del Neri: darome viską, ką galime (VIDEO) © Eurofootball.lt
Turino "%c00038" strategas Luigi Del Neri džiaugėsi iškovotu tašku vakar įvykusiame Italijos "Serie A" pirmenybių mače prieš Genujos "Samdporia" vienuolikę.

"Pasižymėti galėjome tiek pirmajame, tiek antrajame kėlinyje. Ši sezono atkarpa mums yra sudėtinga, todėl esame patenkinti vienu tašku", - pradėjo treneris.

"Sausi vartai - dar vienas argumentas, įrodantis, jog komandoje baigėsi krizė.

Vienintelis sveikas centro puolėjas Amauri šiandien pasirodė visai neblogai. Klube susiklostė nepalanki situacija, todėl darome viską, ką galime tokiomis aplinkybėmis".

Antroje rungtynių dalyje blankiai žaidusį saugą iš Serbijos Milošą Krasičių 'senosios senjoros' strategas pasodino ant suolo ir išleido sirguliuojantį komandos kapitoną Alessandro Del Piero.

"Esmė tame, kad Krasičius nuo pat Pasaulio Čempionato neturėjo laiko pailsėti. Kiekvienam susitikimui jis atiduoda visas jėgas.

Šiuo metu serbas jaučiasi pervargęs, tačiau pas mus yra žaidėjų, kurie gali jį pakeisti. Ačiū Dievui, jog baigėsi Felipe Melo diskvalifikacija", - tęsė Del Neri.

"Žaidėjų turgus? "Juventus" privalo atsižvelgti ne tik į rezultatus, bet ir į savo finansines galimybes, todėl viskas yra sudėtingiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

"Dabar privalome dirbti su esamais žaidėjas, kurie, tiesą pasakius, yra visai neblogi", - užbaigė specialistas.

Genujos "Sampdoria" 0 - 0 Turino "Juventus":