Fergusonas džiaugiasi Berbatovo rezultatyvumu (VIDEO) © Eurofootball.lt
"%c00040" puolėjas Dimitaras Berbatovas savaitgalio Anglijos "Premier" lygos XXIV turo mače prieš "Birmingham" vienuolikę trečią kartą šiame sezone pelnė "hattricką", taip pakartodamas klubo rekordą.

Per rungtynes įmušti tris įvarčius trijuose skirtinguose susitikimuose per sezoną 'raudonųjų velnių' gretose buvo pavykę tik Ruudui van Nistelrooy'ui. Olandas tai padarė 2002 - 2003 metų sezone.

Šiuo metu Berbatovas su 17 tikslių smūgių pirmauja tarp rezultatyviausiųjų Anglijos aukščiausiojo futbolo diviziono žaidėjų.

Pasak "Man Utd" vyriausiojo trenerio Sero Alexo Fergusono, bulgaras artimiausiu metu turėtų peržengti 20 įvarčių ribą, o tai būtų labai naudinga Mančesterio ekipai.

"Berbatovas po truputį artėja prie dvidešimtojo įmušto įvarčio šiame sezone. Toks jo pasiekimas būtų naudingas, - radijo stočiai "Key103" sakė škotas. - Visų pirma, tai labai gerai paveiks komandą, nes kažkas bandys jį pasivyti."

"Jis puikiai supranta, ką gali aikštėje, o kiti futbolininkai tai taip pat jaučia. Žaidėjai ėmė žymiai geriau išnaudoti Dimitarą atakų metų," - pridūrė škotas.

"Man Utd" 5 - 0 "Birmingham":