Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Sunderland" norėtų išvykstantį puolėją Darreną Bentą pakeisti Londono "Tottenham" atstovaujančiu Romanu Pavlyuchenko.

Antradienį Bentas turėtų oficialiai sukirsti rankomis su Birmingemo "Aston Villa". Klubas už anglą nepagailėjo daugiau nei 20 milijonų eurų.

Visgi sandoriui gali sukliudyti "Chelsea" strategas Carlo Ancelotti, ketinantis pateikti paskutinės minutės pasiūlymą.

"Chelsea" taip pat tęs derybas dėl "Benfica" gynėjo Davido Luizo po to, kai Portugalijos komanda sustiprino gynybos grandį nauju žaidėju.

Madrido "Real" vėl atsisuka į Carlosą Tevezą kaip kandidatą sustiprinti puolimo grandį, mat "Hamburg" atsisakė derėtis dėl Ruudo van Nistelrooy'aus sugrįžimo.

"Man Utd" ir "Real" kaunasi dėl 17-mečio argentiniečio Juano Manuelio Iturbe, kuris atstovauja "Quilmes".

"West Ham" saugas Valonas Behrami antradienį už 6 milijonus eurų persikels į "Fiorentina".

"Barcelona" domisi "Man Utd" dešiniojo krašto gynėju Rafaeliu. Tuo metu anglai norėtų Katalonijos komandos saugo Sergio Busquetso.

Rafaelis van der Vaartas ragina tautietį Marką van Bommelį prisijungti prie jo Londono "Tottenham" klube.

"Liverpool" strategas Kenny Dalglishas norėtų savo ekipoje matyti "Aston Villa" duetą: Ashley Youngą ir Stewartą Downingą.

Tačiau pirmuoju Liverpulio klubo pirkiniu gali tapti ir Amsterdamo "Ajax" žvaigždė Luisas Suarezas.

Neramumai "West Ham" komandoje - skelbiama, kad valdybos pirmininko pavaduotojas Karrenas Brady futbolininkas išsiuntė trumpąsias žinutes, ragindamas sukilti prieš trenerį Avramą Grantą. Visgi jį pakeisti turėjęs Martinas O'Neilas pasiūlymą atmetė.

Anglijos rinktinės ir "Man City" vartininkas Joe Hartas susilaukė kritikos iš trenerio Roberto Mancini už prastą žaidimą pastaruoju metu.

Patrice'as Evra mano, kad visa Anglija sekmadienio dvikovoje tarp "Tottenham" ir "Man Utd" palaikė sostinės komandą. "Visi buvo prieš mus ir norėjo, kad pralaimėtume",- sakė Mančesterio komandos prancūzas.