Giggsas: mums nepasisekė (VIDEO) © Eurofootball.lt
Užvakar Londone vykęs Anglijos lygos taurės turnyro ("Carling Cup") mačas tarp vietos "West Ham" ir "%c00040" baigėsi tragiškai "raudoniesiems velniams" - "plaktukai" sutriuškino svečius net 4-0.

Sero Alexo Fergusono auklėtiniai aktyviai pradėjo rungtynes ir jau 6 minutę Gabrielis Obertanas galėjo pelnyti įvartį į Roberto Greeno ginamus vartus, tačiau kamuolys atsimušė į virpstą.

"Man Utd" veteranas Ryanas Giggsas, žaidęs šiame susitikime, po rungtynių kalbėjo:

"Viskas būtų buvę kitaip, jei tas Gabby šūvis būtų buvęs tikslus. Mes pradėjome susitikimą labai gerai, tačiau tas smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į virpstą. Vėliau jie greitai įmušė įvartį ir mes, galima sakyti, nuleidome rankas".

Nepaisant to, kad "West Ham" Anglijos "Premier" lygoje yra turnyrinės lentelės dugne, Giggsas, kuris praeitą savaitė šventė 37 gimtadienį, sakė, kad prieš "plaktukus" žaisti yra visada sudėtinga.

"Kai tik atvažiuojame žaisti su "West Ham", nesvarbu kaip jiems sekasi, būna sunkūs mačai. Jie visada nori mus nugalėti. "Upton Park" stadionas jiems yra labai gera vieta pasiekti teigiamą rezultatą.

Nusiminėm pralaimėję 4-0. Visgi atvykome čia nugalėti. Negali nepaminėti, kad "West Ham" žaidė gerai, jie įmušė tikrai gerus įvarčius, bet mes jautėme, kad galėjome geriau apsiginti", - kalbėjo Giggsas.

"Nusivylimas gali padėti. Šiuo metu tai sukelia neigiamas emocijas, tačiau vėliau, tikiuosi, jaunieji žaidėjai, kurie dalyvavo šiame susitikime, iš viso šito pasimokys. Kitąkart jie stengsis pagerinti savo žaidimą ir nugalėti", - baigė velsietis.

"Man Utd" ekipai tai buvo pirmasis pralaimėjimas nuo balandžio mėnesio.

Londono "West Ham" 4 - 0 "Man Utd":