Atsigaunantis "Liverpool" klubas įveikė "Chelsea" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienį sužaistose centrinėse Anglijos "Premier" lygos XI turo rungtynėse atsigaunantis "Liverpool" klubas savų žiūrovų akivaizdoje rezultatu 2-0 palaužė čempionate pirmaujančius Londono "Chelsea" futbolininkus.

Tai buvo ketvirtoji iš eilės 'raudonųjų' pergalė visose turnyruose, leidusi komandai pakilti į 9 vietą turnyrinėje lentelėje.

Pirmasis įvartis krito sužaidus 11 minučių, kai po puikaus Dirko Kuyto perdavimo Fernando Torresas techniškai susistabdė kamuolį ir pasiuntė jį į Petro Cecho ginamų vartų tinklą.

Šis įvartis turėjo nutildyti ispano kritikus - iki tol jam buvo pavykę pasižymėti vos dukart per 10 mačų.

Tuo metu "Chelsea" buksavo ir kėlinio pabaigoje "Liverpool" dar kartą tuo pasinaudojo - sulaukęs Raulio Meireleso perdavimo Torresas iš dešiniojo krašto įkirto į baudos aikštelę ir įspūdingu suktu smūgiu padvigubino pranašumą.

Po pertraukos Londono komanda perėmė iniciatyvą ir užsibūdavo šeimininkų aikštės pusėje, tačiau progas kurti svečiams sekėsi sunkiai.

Tiesa, arti tikslo buvo Florentas Malouda, kurio smūgį iš arti puikiai atrėmė vartininkas Pepe Reina. Kitoje aikštės pusėje Kuyto smūgį atmušė Cechas, o Nicolasas Anelka pataikė į skersinį. "Liverpool" atsilaikė ir šventė itin svarbią pergalę.

"Liverpool" 2 - 0 Londono "Chelsea"
11' [1 - 0] F. Torres
45' [2 - 0] F. Torres