Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Už Londono "Chelsea", "Man City" ir Madrido "Real" ekipų taikinyje esantį gynėją Davidą Luizą Lisabonos "Benfica" klubo vadovai nori gauti ne mažiau 33 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mail").

Nutrūkus deryboms su Birmingamo "Aston Villa" klubu dėl saugo Jameso Milnerio perėjimo, "Man City" ekipą valdantys arabų šeichai susikoncentravo ties Craigo Bellamy, Stepheno Irelando bei Roque Santa Cruzo pardavimu ("Daily Star").

Pastarojo puolėjo artimiausia karjeros stotelė veikiausiai bus "Marseille" komanda - Anglijos klubas yra pasiryžęs paragvajietį parduoti už 9 milijonus svarų sterlingų, nors pirko už dvigubai didesnę sumą ("Daily Mirror").

Kitu "Man City" puolėju, Jo, aktyviai domisi "Blackburn" komanda ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" klubo savininkai bandys įsigyti 27 metų "Cagliari" ir Italijos nacionalinės rinktinės vartų sargą Federico Marchetti ("The Sun").

Maxi Rodriguezas tapo dar vienu futbolininku, norinčiu palikti "Liverpool" klubą. Argentinietį į savo komandos gretas vilioja "Espanyol" vadovai ("Daily Mirror").

Italas Roberto Donadoni netikėtai tapo vienu iš kandidatų užimti atsilaisvinusią Londono "Fulham" komandos trenerio kėdę ("Daily Star").