Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Amsterdamo "Ajax" puolėjas Luisas Suarezas yra vienas iš trijų "Tottenham" klubo taikinių šią vasarą. Kiti du futbolininkai, kuriuos Harry Redknappas norėtų matyti savo komandoje, yra "Man City" ekipai priklausantys gynėjas Micah Richardsas ir puolėjas Craigas Bellamy ("Goal.com").

Naujasis "Liverpool" treneris Roy'us Hodgsonas kairiojo krašto gynėjo poziciją norėtų sustiprinti Eindhoveno PSV ir Meksikos nacionalinės rinktinės nariu Carlosu Salcido, kurio kaina siekia 3 milijonus svarų sterlingų ("The Sun").

"Man Utd" klubo vadovai ruošia 13 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą Liežo "Standard" ekipai už Belgijos rinktinės saugą Steveną Defourą ("The Sun").

Londono "Arsenal" vartų sargą Manuelį Almunią norėtų įsigyti Pamplonos "Osasuna" ekipa, kurioje ispanas ir pradėjo savo karjerą ("Daily Mail").

Londono "Fuham", "Bolton" ir "Sunderland" klubai kovoja dėl teisės nusipirkti "Portsmouth" puolėją Johną Utaką, kuriuo taip pat domisi Vokietijos ekipos - "Koln" bei Leverkuzeno "Bayer" ("Daily Star").

"Newcastle" klubo savininkai tikisi į savo komandos gretas pagal nuomos sutartį prisivilioti "Marseille" krašto saugą Hatemą Ben Arfą ("Daily Telegraph").

"Man Utd" saugas Paulas Scholesas gailisi, jog su Anglijos nacionaline rinktine neišvyko į planetos pirmenybes Pietų Afrikos Respublikoje ("Daily Mail").