Pasaulio čempionatas: 21 diena (GYVAI) © Eurofootball.lt
Labas rytas, "EuroFootball.lt" lankytojai, sulaukę dvidešimt pirmosios planetos futbolo pirmenybių Pietų Afrikos Respublikoje dienos!

Linkime įsimintinų akimirkų!


18.02 Shunsuke Nakamura paskelbė, jog baigia savo karjerą Japonijos rinktinėje.

17.30 Paaiškėjo ketvirtfinalio rungtynėms teisėjausiantys arbitrai:

Olandija - Brazilija: Yuichi Nishimura (Japonija)

Urugvajus - Gana: Olegario Benquerenca (Portugalija)

Argentina - Vokietija: Ravshan Irmatov (Uzbekistanas)

Paragvajus - Ispanija: Carlos Batres (Gvatemala)

17.25 Legendinis puolėjas Pele ir toliau tęsia žodžių mūšį su Diego Maradona. Anksčiau teigęs, kad Maradona prie Argentinos rinktinės vairo stojo tik dėl pinigų, dabar brazilas jį sukritikavo dėl gyvenimo būdo.

"Maradona nėra geras treneris dėl savo keisto gyvenimo būdo, kuris tikrai nėra priimtinas komandai," - triskart pasaulio čempionas sakė Vokietijos žurnalui "11Freunde".

14.15 Naujai renovuota žymioji Kristaus Atpirkėjo statula Rio de Žaneire buvo apšviesta geltona ir žalia spalva, taip išreiškiant palaikymą Brazilijos rinktinei prieš penktadienio dvikovą su Olandijos futbolininkais planetos pirmenybių ketvirtfinalyje.

14.10 Portugalijos rinktinę treniruojantis Carlosas Queirozas nepaliks savo posto, nors komanda iš pasaulio čempionato Pietų Afrikoje grįžo tuščiomis rankomis.

"Jei strategas turi atsistatydinti po pralaimėjimo aštuntfinalyje rezultatu 1-0 prieš Ispanijos futbolininkus, tada kažkas yra negerai," - sakė specialistas.

"Ispanai yra vieni turnyro favoritų. Mums nepavyko laimėti. Pasistengsime tai padaryti kitą kartą."

11.55 Ganos nacionalinės rinktinės vartus ginantis Richardas Kingsonas nori įrodyti savo vertę stipriausia tituluojamoje "Premier" lygoje.

32 metų futbolininkas Anglijos pirmenybėse per dvejus metus aikštėje pasirodė vos keturis kartus ir buvo atleistas iš "Wigan" klubo šių metų gegužės mėnesį.

"Aš turiu įrodyti savo vertę "Premier" lygoje. Tai mano neišsipildžiusi svajonė, - sakė vartininkas, - Aš laukiau savo šanso, tačiau jis neatėjo. Dabar esu laimingas rungtyniaudamas pasaulio čempionate. Visi gali įsitikinti mano sugebėjimais."

"Vis dar norėčiau žaisti Anglijoje, nes esu užtikrintas, kad galėčiau sėkmingai pasirodyti kiekvieną savaitę."

11.42 Šiandien visą dieną su Jumis būsiu aš, Simantas Samys.