Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" stratego Sero Alexo Fergusono taikinyje atsidūrė "Aston Villa" ekipos futbolininkas Jamesas Milneris, galintis žaisti vidurio arba krašto saugo pozicijose ("Daily Telegraph").

"Man Utd" klubas taip pat domisi "Panathinaikos" komandos saugu Sotirisu Niniu, kuris yra vertinamas 9 milijonais svarų sterlingų ("Daily Mail").

15 milijonų svarų sterlingų vertinamą gynėją Branislavą Ivanovičių savo ekipos gretose norėtų matyti "Milan" klubo vadovai ("Daily Mail").

Liverpulio "Everton" ir Londono "Tottenham" skautai aktyviai stebi PSG puolėjo iš Turkijos Mevluto Erdinco žaidimą ("Daily Mail").

"Tottenham" krašto saugas Aaronas Lennonas teigia, jog išsigydė kirkšnies traumą ir yra pasirengęs padėti komandai šeštadienio rungtynėse su Londono "Chelsea" klubu ("The Sun").

"Liverpool" puolėjui Fernando Torresui šis sezonas gali būti baigtas, mat ispanas buvo priverstas dar kartą lankytis pas medikus dėl traumuoto kelio ("Daily Star").

"Hull" treneris Iainas Dowie yra nepatenkintas "iPod'ų kartos" žaidėjais, kurie slepiasi už "didelių ausinių" ir užmiršta svarbiausius dalykus - įtaką vaikams, pagarbą žmonėms, kurie juos iškėlė į futbolo elitą ("Daily Mirror").