"Futbolo legionas" kviečia vaikus žaisti futbolą © Eurofootball.lt
Tikime, jog kiekvienas vaikas turi turėti galimybes sportuoti, todėl "Futbolo legione" sudarėme sąlygas visiems vaikams ir jaunuoliams nuo 6 iki 14 m. sportuoti .

Vaikai ir jaunuoliai yra treniruojami pagal naujausias ir moderniausias, pasaulyje pripažintas, metodikas, orientuotas į sveiką ir kokybišką vystymąsi tiek fiziškai, tiek emociškai. Treneriai taip pat turi UEFA "B" kategorijos trenerio licenciją, patvirtinančią įgytą kvalifikaciją ir suteikiančią teisę treniruoti vaikus

Akademijos “Futbolo legionas” principai:

· Visi vaikai gali ir turi turėti galimybes sportuoti, linksmai ir įdomiai leisti laiką.
· Futbolas – linksmas ir įdomus žaidimas.
· Pergalė vertinama ne daugiau nei pats žaidimas.
· Kiekvienam vaikui ir jaunuoliui reikia skirti individualų dėmesį siekiant išugdyti savimi pasitikintį profesionalą ir kūrybingą sportininką.

Manome, jog šiame ugdymo procese turi betarpiškai dalyvauti vaiko ir jaunuolio artimieji, todėl nuolat informuojame tėvus ir globėjus apie jaunojo sportininko pasiekimus, patariame mitybos ir sveikos gyvensenos klausimais, kviečiame visus dalyvauti pastoviai vykstančiose draugiškose varžybose.

Šiuo metu "Futbolo legione" treniruojasi daugiau kaip 200 vaikų nuo 5 iki 14 metų.

Kviečiame visus berniukus, gimusius 1999 – 2005 m., norinčius išmokti žaisti futbolą, būti stipriais ir sveikais, tapti ,,Futbolo legiono” vaikų futbolo akademijos nariais.

Treniruotės vyksta Žalgirio stadiono II aikštelėje.

Išsamesnę informaciją galite sužinoti mūsų puslapyje www.futbololegionas.lt arba tel.: 860135288 Treneris Aurimas Sarapajevas


Laukiame Jūsų!