Mourinho kritikos strėlės - ir varžovams, ir teisėjui, ir saviems © Eurofootball.lt
Po lygiųjų su "%c00028" sekmadienį Italijos čempiono Milano "%c00037" klubo treneris kritikavo ne tik varžovus bei teisėją, tačiau ir savus futbolininkus, išskirdamas puolėją Mario Balotelli.

Romos ekipa pirmavo po pirmajame kėlinyje Mirko Vučiničiaus pelnyto įvarčio, bet tuoj po pertraukos pusiausvyrą atstatė Samuelis Eto'o.

"Matėme mačą, kuris buvo beveik siaubingas, o tai reiškia, kad labai prastai žaidė visos trys komandos,- kalbėjo portugalas.

"Taip, visos trys komandos. Viena norėjo laimėti, tačiau nepadarė pakankamai, kad tai pasiektų. Kita nenorėjo laimėti ir aiškiai tai parodė, o trečia lakstė po aikštelę ir sušvilpė trisdešimt ar keturiasdešimt kartų."

Paklaustas apie Balotelli, Mourinho nevyniojo žodžių į vatą: "Mario pasirodymas praktiškai prilygo nuliui. Man nepatiko jo nusiteikimas, jis nejudėjo aikštėje, nedirbo ekipai, kuriai buvo sunku.

"Toks tas Balotelli. Kai jis žengia į aikštę, nežinai, ką jis padarys - viską ar nieko. Puolėjas klauso trenerio ir pats reiškia savo nuomonę, bet nesu tikras, ar visuomet sutinka su manimi. Patobulėjimas akivaizdus, tačiau, žinant jo talentą, dabar turėtų žaisti geriau."