Ibrahimovičius patyrė smulkią traumą ir nežais savaitę © Eurofootball.lt
Pergalingai pasibaigusiose "%c00006" rungtynėse su "%c00021" nedidelę traumą gavo vienas Katalonijos ekipos lyderių Zlatanas Ibrahimovičius (%p02780).

Dvikovos pabaigoje švedas buvo pargriautas varžovų baudos aikštelėje ir uždirbo savo komandai 11 metrų baudinį. Tiesa, susidūrimas su varžovu nepraėjo be pasekmių - Ibrahimovičius patyrė traumą. Futbolininkas baigė rungtynes, tačiau iškart po jų komandos medikai patikrino švedo koją. Paaiškėjo, kad puolėjas pasitempė šlaunies raumenį.

"Barcelona" gydytojų teigimu, puolėjo patirtas sužeidimas nėra rimtas. Tad prognozuojama, kad futbolininkas negalės žaisti nuo 5 iki 7 dienų - tiek visiškai pakaks patemptam raumeniui sugyti.

Jau dabar aišku, kad Ibrahimovičius tikrai praleis atsakomąsias Karaliaus taurės turnyro rungtynes prieš "Cultural Leonesa". Tai bus vienintelis mačas ateinančią savaitę, nes Europos klubų pirmenybėse skelbiama 14 dienų pertrauka, kurios metu nacionalinės rinktinės žais oficialius bei draugiškus susitikimus.

Kelialapio į Pasaulio čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje neiškovojusi Švedijos rinktinė sužais draugišką mačą su Italijos vienuolike. Neaišku, ar naujasis Švedijos rinktinės treneris Erikas Hamrenas kvies Ibrahimovičių šiai dvikovai.