Madrido derbis: mintys prieš mačą © Eurofootball.lt
Šiandien, šeštadienį, Ispanijoje vyks kasmet didelio žiūrovų dėmesio sulaukiančios Madrido miesto derbio rungtynės tarp "%c00017" bei "%c00003".

Namuose žaisiantys "Atletico" futbolininkai teigė esą tikri, jog pavyks įveikti amžinus varžovus.

"Turbūt visi suprantame, kad tai mums yra metų rungtynės",- teigė visai neseniai prie "Atletico" vairo stojęs Quique Sanchezas Floresas. - Dabar yra tas laikas, kai komanda turi iškovoti pergales, o laimėjus šį mačą įgautumėme daug daugiau pasitikėjimo, nei, tarkim, laimėję prieš kitą čempionato komandą."

"Fanai iš mūsų tikėsis tik pergalės, nenorime jų nuvilti. Prisipažįstu, jog tokie svarbūs mačai man patinka. Nes tada stadionas tiesiog pilnas emocijų, tai dažniausiai suvienija komandą."

Optimizmo buvo pilnas puolėjas Sergio Aguero: "Taip, mes esame pakankamai komplikuotoje situacijoje, tačiau kodėl mes negalime dabar įveikti "Real"?

"Jie taip pat nerodo labai jau užtikrinto žaidimai. Galime įveikti "Real". Manau, kad dabar yra pats tinkamiausias įveikti tokį stiprų priešininką. Ne tik uždirbtumėme tris taškus, tačiau ir įgautume pasitikėjimo savo jėgomis."

Tuo tarpu panašios nuotaikos sklando ir "%c00003" stovykloje. Komandos gynėjas Pepe teigė, neva rungtynėse nutikti gali visko.

"Visada žaidžiame tik dėl pergalės",- teigė gynėjas. - Tačiau, kai važiuoji rungtyniauti į "Atletico" stadioną, tiesiog nežinai, kas gali nutikti. Gali būti taip, kad beveik visą mačą vyks ramus žaidimas, o per kelias akimirkas spręsis nugalėtojas."

"Bus sunku, aišku, niekas ir nesako, kad bus lengva. Tačiau išbėgsime į aikštelę ir stengsimės tik laimėti. To norime mes, to nori ir visi mūsų klubo fanai."

Ekipos strategas Manuelis Pellegrini buvo atsargesnis, teigdamas: "Varžovai ligi šiol gali būti neiškovoję nė vienos pergalės, tačiau, kai ateis laikas žaisti su "Real", tada "Atletico" sužais fantastiškai."

"Taip jau yra, kad tokie mačai suteikia papildomos motyvacijos, dar daugiau jėgų ir pasitikėjimo savimi. Manau, tai bus puikios rungtynės, tikėkimės, kad jos sėkmingiau susiklostys mums."

Derbis "Vicente Calderon" stadione įvyks 23.00 valandą Lietuvos laiku.