Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Flamengo" puolėjas Adriano norėdamas geriau pasiruošti artėjančiam 2010 metų Pasaulio čempionatui gali už dyką persikelti į Londono "Tottenham" ("Daily Mirror").

"Man City" ekipa yra pasiruošusi įsijungti į lenktynes su Madrido "Real" bei "Barcelona" dėl galimybės įsigyti Londono "Arsenal" saugą Cescą Fabregą ("Daily Mirror").

"Liverpool" per žiemos perėjimų langą bandys į savo ekipą prisivilioti "Vasco da Gama" puolėją Niltoną ("Daily Mirror").

"Bolton" klubo puolėją Ivaną Klasnicių savo komandos gretose pagal nuomos sutartį norėtų matyti Ispanijos "Xerez" ekipa ("Daily Mirror").

"Man Utd" bei jų kaimynai, "Man City", kovos dėl galimybės įsigyti Milano "Inter" dešinio krašto saugą Maiconą, kuris yra vertinamas 20 milijonų svarų sterlingų ("Manchester Evening News").

"Liverpool" ekipa sunerimo sužinojusi, jog saugo Steveno Gerrardo kirkšnies trauma patirta per nacionalinės rinktinės rungtynes yra rimtesnė nei iš pradžių manyta ("Daily Mirror").

"Chelsea" apeliacija dėl naujų futbolininkų registracijos suspendavimo bus svarstoma prieš Šv. Kalėdas. Sėkmės atveju Londono ekipa galėtų sustiprinti komandą jau per artėjantį sausio mėnesio perėjimų langą ("The Sun").

Po trečiadienio pergalės 3-0 prieš Baltarusiją Anglijos nacionalinės rinktinės strategas Fabio Capello apibūdino savo sprendimą geriausiu rungtynių žaidėju išrinkti Davidą Beckhamą: "Tai lyg skirti prezidentui Barackui Obamai Nobelio Taikos premiją ("The Sun").

Londono "Chelsea" treneris Carlo Ancelotti tęsdamas žodžių karą su Milano "Inter" strategu Jose Mourinho pajuokavo: "Jei jis mano esąs Jėzus, aš tikrai nesu vienas iš jo apaštalų ("Daily Mirror").