Mourinho: tikiuosi dar geresnio žaidimo © Eurofootball.lt
Milano "%c00037" strategas Jose Mourinho, po auklėtinių pergalės Milano derbyje prieš "%c00062" net 4-0 teigė, jog tikisi dar geresnio žaidimo.

"Abi komandos suteikė vienai kitai pakankamai daug laisvės,- teigė treneris. - Tik skirtumas tas, jog mes tomis laisvėsmis labai gerai pasinaudojome. Žaidimas išties buvo geras, tačiau žinau, kad galime rungtyniauti ir dar geriau."

"Futbolas yra gražus, nes kai laimi viską, tuomet tu esi laimingas, tuo tarpu kai pralaimi - nuotaikos visai kitokios. Galbūt jei būtume pralaimėje, man prikaišiotų, kodėl leidau žaisti Wesley Sneijderiui. Tačiau aš nusprendžiau, kad jis žais, jau diena prieš mačą."

"Jau anksčiau sakiau, jog šiemet mes turime dar didesnį potencialą nei praėjusį sezoną. Manau, tai mes dar įrodysime ateityje ne kartą."

Tuo tarpu "Milan" treniruojantis Leonardo teigė, jog komanda vis dar ieško savojo žaidimo.

"Komanda vis dar ieško tikrojo savo žaidimo,- teigė Leonardo. - Todėl šis smūgis yra labai skaudus. Turime išnagrinėti savo klaidas, nes žaidėme blogai. Nebuvome pakankamai agresyvūs, tikslūs bei greiti."

"Aišku, tai buvo tik antrosios čempionato rungtynės, tačiau pralaimėjimas derbyje, ir dar tokiu rezultatu, visada yra skaudesnis, nei tai būtų nesėkmė prieš kitą komandą. Turime susikaupti, nes laukia dar ilgas sezonas."