Milano derbis: mintys prieš rungtynes © Eurofootball.lt
Šiandien, šeštadienį, jau antrajame Italijos "Serie A" ture bus galima pamatyti visada intriguojantį Milano miesto derbį, kuriame ginklus surems "%c00037" bei "%c00062" klubai.

"Milan" strategas Leonardo teigė nenorįs spėti, kaip baigsis rungtynės, mat viskas yra įmanoma.

"Derbis visada yra svarbus mačas, nesvarbu, kada, kur, kokiomis aplinkybėmis jis bus žaidžiamas. Aišku, pergalė būtų labai puiku, tačiau reikia ir teisingai įvertinti varžovus."

"Tai bus tik antrasis čempionato turas, bet jau dabar tokios rungtynės. Žiūrovams tai tikrai turėtų patikti, tuo tarpu žaidėjai ims jaudintis, visgi, sezono pradžioje nė viena komanda nėra įgavusi optimalios formos."

"Galbūt daugelis ir laiko "Inter" favoritais, vis dėlto, tai yra šalies čempionai. Tačiau prognozės tokiuose mačuose dažniausia nieko nereiškia."

Tuo tarpu "Inter" vadovaujantis Jose Mourinho taip pat buvo gana atsargus.

"Milan" visada yra pavojinga komanda, nepaisant to, jog dabartinė jų sudėtis galbūt neatrodo itin pajėgi ar panašiai. Tai - derbis, tad kiekvienas žaidėjas stengsis atiduoti dar daugiau savęs."

"Inter" prezidentas Massimo Moratti taip pat teigė laukiantis nelengvų rungtynių: "Lengvo mačo ir tikėtis neverta. Manau, kad mačas laukia labai sunkus bei intriguojantis. Pasakyti dabar, kas nugalės, yra neįmanoma."

Milano miesto derbis prasidės 21.45 valandą Lietuvos laiku.