Q.S. Floresas treniruos "Benfica" ekipą © Eurofootball.lt
Šeštadienį Portugalijos pirmenybėse vos ketvirtąją vietą užėmęs sostinės Lisabonos „%c00130“ klubas paskelbė, jog pasirašė dviejų metų sutartį su buvusiu Ispanijos „Primera“ lygos „%c00004“ ekipos treneriu Quique Sanchezu Floresu.

43-ejų metų strategas vyriausiojo trenerio kėdėje pakeis Jose Antonio Camacho, kuris šių metų kovo mėnesį atsistatydino iš savo užimamų pareigų, savo sprendimą Lisabonoje vykusioje spaudos konferencijoje aiškindamas tuo, kad jo žaidėjams trūksta motyvacijos.

„Turėjome daug ambicijų, tačiau privalome išlikti atsargūs“, - rimtai kalbėjo „Benfica“ klubo prezidentas Luisas Filipe Vieira, kuriam iš šono sėdėjo buvęs šios komandos futbolininkas ir dabartinis klubo sporto direktorius Rui Costa.

Q.S. Floresas būdamas žaidėju rungtyniavo tokiuose Ispanijos klubuose kaip „Valencia“, Madrido „%c00003“ bei „%c00108“, o po vienerių metų praleistų „%c00212“ ekipos treneriu jis buvo paskirtas tos pačios „Valencia“ komandos strategu.

Portugalijos sostinės klubas, kuriam iki šio sezono pabaigos vadovavo Fernando Chalana, nesugebėjo išsikovoti kelialapio į kitų metų vykstantį UEFA Čempionų Lygos turnyrą, kadangi nacionalinėse pirmenybėse finišavo tik 4-oje pozicijoje ir nuo čempiono „%c00109“ atsiliko net 17 taškų.