"Everton" klubą palieka S.Wesselsas ir T.Gravesenas © Eurofootball.lt
Liverpulio „%c00051“ strategas Davidas Moyesas patvirtino, jog komandą palieka pagrindinėje sudėtyje nesugebėję įsitvirtinti vartininkas Stefanas Wesselsas (%p03699) ir saugas Thomas Gravesenas (%p02122).

S.Wesselsas buvo įsigytas kaip antrasis vartininkas, jei iš rikiuotės iškristų amerikietis Timas Howardas. Tuo tarpu iš Glazgo „Celtic“ išsinuomotą T.Graveseną kamavo traumos, neleidusios pateisinti į jį dėtų vilčių.

Po šį sekmadienį pasiektos pergalės prieš „Newcastle“ ir iškovoto kelialapio į UEFA taurės turnyrą D.Moyesas patikino, jog abejiems žaidėjams tai buvo paskutinės rungtynės.

„Norėčiau padėkoti S.Wesselsui, kuris po šiandienos paliks mus,- pasakė škotas. „Jis buvo tikras profesionalas ir puikus žmogus“,- pridūrė treneris.

„Taip pat klubą paliks T.Gravesenas, kurio sezono trukmės nuomos sutartis baigė galioti. Jis nusipelnė padėkos ir mes linkime jam ko geriausios kloties ateityje“,- kalbėjo „Newcastle“ treneris.

Pats D.Moyesas dar nepasirašė naujo sutarties su Anglijos ekipa, tačiau prasitarė, jog šis klausimas gali būti išspręstas jau artimiausiu metu.

Strategas tiki, jog įsigijus tinkamus žaidėjus komanda kitą sezoną gali kovoti dėl vietos stipriausiųjų ketverte.