A.Wengeras patvirtina - J.Lehmannas palieka "Arsenal" © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" strategas Arsene'as Wengeras patvirtino, kad vasarą komandą paliks vartininkas Jensas Lehmannas (%p01551).

38 metų veteranas sekmadienį pasirodė aikštėje antrajame mačo su Liverpulio "Everton" kėlinyje ir sulaukė gausių paskutinį kartą šį sezoną "Emirates" stadione susirinkusių sirgalių aplodismentų.

Pasak A.Wengero, vokietis, šį sezoną buvęs tik ispano Manuelio Almunios dubleriu, to nusipelnė.

"Labai gerbiame Jensą, nes visus penkerius metus, praleistus čia, jis buvo tikras profesionalas,- kalbėjo specialistas iš Prancūzijos.

"Apskritai to vartininkas nusipelnė savo žaidimu, kuriuo labai prisidėjo prie klubo sėkmės. Mums J.Lehmanno trūks, nes jis buvo svarbus ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų."

Futbolininkas į Londoną persikėlė 2003-aisiais metais, kuomet atvyko iš Dortmundo "Borussia" komandos. Su skirta užduotimi pakeisti Davidą Seamaną jis susidorojo puikiai - jau pirmojo sezono metu "Arsenal" triumfavo Anglijos čempionate, o J.Lehmannas buvo vienas šios pergalės kalvių.

Dar po metų sekė pergalė šalies Futbolo Asociacijos (FA) taurės turnyre.

Dabar veteranas teigia, jog nėra apsisprendęs, ką darys ateityje.

"Kol kas nežinau. Žaisiu Europos čempionate ir dar nenorėčiau kabinti bucų ant vinies, bet taip manau būtent šią akimirką,- kalbėjo vokietis. - Paklauskite po pirmenybių. Gal būsiu persigalvojęs."