Ronaldo įsivėlė į skandalą su transvestitais © Eurofootball.lt
"%c00062" klubui priklausantis puolėjas Ronaldo (%p00205) vėl mirga pasaulio laikraščių puslapiuose, tik ir šį sykį ne dėl puikaus žaidimo aikštėje.

Sunkią kelio traumą gimtojoje Brazilijoje besigydantis futbolininkas pirmadienį Rio de Žaneire į savo automobilį įsisodino tris prostitutes, su kuriomis nuvyko į vietos motelį. Kuomet jau buvo užsakytas kambarys, garsus puolėjas pastebėjo, jog iš tikrųjų jo vakaro palydovės yra vyrai - moteriškus drabužius vilkintys transvestitai.

Policijos teigimu, Ronaldo liudijo, jog prostitutės grasino suteršti jo vardą bei reikalavo pinigų - 30 tūkstančių dolerių.

"Jis pripažįsta patį faktą, teigia norėjęs pasilinksminti. Turėti lytinių santykių nėra nusikaltimas, o iš turimų duomenų galime spėti, jog Ronaldo - lupikavimo auka",- sakė vietos teisėtvarkos pareigūnas.

Verta pažymėti, jog populiarioje vaizdo įrašų talpykloje internete "Youtube" pasirodė video, kuriame Ronaldo, pripažinęs, kad turi psichologinių problemų dėl traumos, dėvi futbolo marškinėlius, o aplink jį sukinėjasi transvestitės.