„Arsenal“ žada susigrąžinti C.Velą © Eurofootball.lt
„%c00018“ ekipai išnuomoto Carloso Velos (%p05428) agento Eduardo Hernandezo teigimu, puolėjas kitą sezoną greičiausiai debiutuos Londono „%c00041“ gretose.

E.Hernandezas tikina, jog „kanonierių“ vyriausiasis treneris Arsene‘as Wengeras buvo sužavėtas 19-mečio meksikiečio žaidimu Pamplotos komandoje ir nekantriai laukia jo sugrįžtant į Anglijos sostinę.

„Dar nebendravau su „Arsenal“ atstovais, tačiau žinau, jog jie nori susigrąžinti Carlosą kaip įmanoma greičiau“,- teigė žaidėjo agentas.

„Carlosas turi galimybę sugrįžti rugpjūtį. Jis supranta, jog anksčiau ar vėliau rungtyniaus ten, kadangi yra pasirašęs sutartį su „Arsenal“,- tęsė E.Hernandezas.

„Tai jam labai svarbu. Kiekvienas futbolininkas norėtų žaisti tokiame garsiame klube. Carlosas labai tuo domisi, tačiau apsispręsime birželį“,- kalbėjo futbolininko agentas.

Laikraštyje „The Sun“ vienu iš 20-ies pastebimiausių jaunųjų žaidėjų 2008 metais įvardytas C.Vela 2007 metų pradžioje su „Arsenal“ sudarė ilgalaikę sutartį, tačiau dėl problemų su leidimu dirbti Didžiojoje Britanijoje dar nė sykio neatstovavo Londono klubui.