Čekijos rinktinės treneris įkalbinėja P.Nedvedą grįžti © Eurofootball.lt
Čekijos rinktinės vyriausiasis treneris Karelas Bruckneris kalbasi su Turino „%c00038“ saugu Pavelu Nedvedu (%p01437) dėl galimo jo grįžimo į nacionalinę ekipą šią vasarą vyksiančiam Europos čempionatui.

„Ryšys yra palaikomas, tačiau kol viskas vyksta lėtai,- „Frekvence 1“ duotame interviu kalbėjo Čekijos ir Moravijos futbolo federacijos prezidento pavaduotojas Vlastimilas Kostalas. - Dar tikrai negalėčiau patvirtinti, jog P.Nedvedas grįžta.“

18 įvarčių per 91-rias rungtynes, sužaistas ginant nacionalinės rinktinės garbę, pelnęs „Juventus“ saugas po 2006 metų pasaulio čempionato paskelbė, kad tarptautinėse varžybose daugiau nebe dalyvaus.

„Pavelas yra dalis komandos - jis visuomet įdeda svarų indėlį. Mums labai reikia žaidėjo su tokia patirtimi ir gebėjimais“,- apie galimą P.Nedvedo sugrįžimą kalbėjo „Chelsea“ vartininkas Petras Čechas.

„Jo dalyvavimas Europos čempionate būtų sveikintinas dalykas, tai akivaizdu“,- pažymėjo „Nurnberg“ puolėjas Janas Kolleris.

Taip pat V.Kostalas prasitarė, jog šiuo metu yra keturi kandidatai, pretenduojantys pakeisti po senojo žemyno pirmenybių pasitrauksiantį K.Bruckerį.

Tai - buvęs Prahos Sparta“, „Strasbourg“ ir „St. Etienne“ strategas Ivanas Hašekas, dabartinis Čekijos jaunimo rinktinės treneris Vitezslavas Lavicka, „FK Teplice“ vairininkas Petras Rada Ir Prahos „Slavia“ vadovaujantis Karelas Jarolimas.