"Man Utd" trio sutiko pratęsti savo sutartis © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos lyderio „%c00040“ klubo vyriausiasis treneris Seras Aleksas Fergusonas pranešė, kad trys jo auklėtiniai Rio Ferdinandas (%p01867), Michaelas Carrickas (%p03135) ir Wesas Brownas (%p01878) sutiko pasirašyti naujas ilgalaikes sutartis.

Apie šias naujienas specialistą iš Škotijos šį rytą informavo klubo generalinis direktorius Davidas Gillas, tačiau nebuvo atskleista, keliems metams futbolininkai sutiko pratęsti savo kontraktus.

„Nesu tikras dėl kontraktų galiojimo terminų, bet šį rytą D.Gillas paskambino man ir paskelbė, kad jie sutiko pasirašyti naujas sutartis. Be abejo, tai tikrai puikios naujienos“, - pasakojo „raudonųjų velnių“ strategas A.Fergusonas.

28-erių metų gynėjas gynėjas W. Brownas visą šį sezoną sėkmingai pavadavo traumuotą komandos kapitoną Garry Neville`ą. Jo kontraktas turėjo nustoti galioti šią vasarą. Tuo tarpu kitas gynėjas 29-erių metų R.Ferdinandas, anot agento Pini Zahayi, sutiko padėti parašą ant penkių metų sutarties.

„Mėgaujuosi leidžiamu laiku „Manchester United“ ekipoje, man patinka čia ir tai nesikeičia, - pareiškė Anglijos rinktinės gynėjas R.Ferdinandas. – Būti dalimi sėkmingos komandos yra puiku“.

26-erių metų vidurio saugo M.Carricko, kuris į Mančesterį atvyko 2006 metų vasarą už 18 milijonų svarų sterlingų sumą iš Londono „%c00052“, pasirašyta nauja sutartis taip pat pabrėžia jo naudingumą komandai: „Derybos vyko ganėtinai ilgai, tačiau viskas buvo sutvarkyta. Man čia sekasi ir yra puiku žinoti, kad klubas apdovanojo tave už tai“.

Daugiausiai problemų buvo iškilę su W.Brownu, kurio situacija iki paskutinio momento buvo neaiški. Treneris A.Fergusonas pridūrė: „Nėra jokio kito klubo Wesui Brownui, jis yra mūsų žaidėjas. Buvome pakankamai užtikrinti, jog jis galiausiai sutiks pasirašyti naują sutartį“.