"Bordeaux" pasitraukė iš kovos dėl Prancūzijos taurės © Eurofootball.lt
Antrąją vietą Prancūzijos "Ligue 1" pirmenybėse užimantis "Bordeaux" klubas tapo vienintele iš Prancūzijos taurės (Coupe de France) ketvirtfinalyje dalyvavusių "Ligue 1" ekipų, nepatekusių į tolimesnį turnyro etapą - Bordo ekipa trečiadienį po atkaklios kovos ir 11-os metrų baudinių serijos turėjo pripažinti žemesnio diviziono "Sedan" pranašumą.

Namuose rungtyniave "Bordeaux" futbolininkai visų rungtynių metu nesugebėjo išnaudoti turėtos žaidybinės persvaros, tad pagrindinis rungtynių laikas baigėsi nulinėmis lygiosiomis, kas reiškė, kad nugalėtoją, gausiantį kelialapį į pusfinalį, lems 11-os metrų baudinių serija.

Baudinių loterijoje jau nuo pat pradžių sėkmė lydėjo svečius, kadangi pirmieji du "Bordeaux" futbolininkų, atitinkamai Fernando Cavenaghi ir Jurietti, smūgiai nepasiekė tikslo. Išsiveržę į priekį "Sedan" neįmušė vos vieno 11-os metrų baudinio ir šventė puikią pergalę.

Į turnyro pusfinalį taip pat pateko ir Lygos taurę šį sezoną jau laimėję Paryžiaus "P.S.G" futbolininkai, minimaliu rezultatu 0-1 įveikę žemesnio diviziono "Carquefou" ekipą. Vienintelį ir lemiamą mačo įvartį 77-ąją minutę pelnė veteranas Pedro Pauleta.

Tokiu pačiu rezultatu po vienintelio tikslaus Karimo Benzema smūgio savo varžovus, "Metz" klubą, įveikė ir daugkartinis Prancūzijos čempionas "Lyon" klubas, o taip pat ir į pusfinalį patekusi antrojo diviziono "Amiens" ekipa, įveikusi "Dijon" vienuolikę.

Ketvirtfinalių rezultatai:

"Amiens" 1 - 0 "Dijon"
88` [1 - 0] Contout

"%c00055" 1 - 0 "%c00096"
39` [1 - 0] Karim Benzema

"Carquefou" 0 - 1 "%c00023"
77` [0 - 1] Pedro Pauleta

"%c00064" 0 - 0 "%c00307" (po 11-os metrų baudinių serijos 3-4)