"Roma" - per žingsnį nuo Italijos Taurės finalo © Eurofootball.lt
Trečiadienio vakare buvo sužaistas pirmasis Italijos Taurės (Coppa Italia) pusfinalio mačas. Jame sostinės "Roma" klubas minimaliu rezultatu įveikė "Catania" ir žengė svarbų žingsnį finalo link. Tuo tarpu "Inter" ir "Lazio" nugalėtojo taip ir neišaiškino ir viskas spręsis atsakomosiose rungtynėse Romoje.

"%c00028" 1 - 0 "%c00318"
46' [1 - 0] Francesco Totti

Per pirmąsias 45 minutes Luciano Spalletti treniruojami "Roma" futbolininkai tesukūrė dvi progas įvarčiui pelnyti. Prabėgus dešimčiai minučių gynėjas iš Brazilijos Cicinho iš toli 'šovė' kiek virš vartų skersinio, o dar kiek vėliau saugo Liudovico Giuly smūgį atrėmė "Catania" vartų sargas Ciro Polito.

Geriausią šansą įmušti svečių gretose turėjo Giacomo Tedesco, po kurio smūgio kamuolys buvo išmuštas nuo vartų linijos, o pakartotinu bandymu futbolininkas mušė virš vartų.

Po pertraukos "Roma" komandai pavyko pelnyti greitą įvartį. Mancini perdavė kamuolį komandos kapitonui Francesco Totti, ir po jo smūgio iš 25 metrų kamuolys įskriejo į viršutinį vartų kampą.

53 ir 54 minutėmis šeimininkai turėjo galimybę padidinti savo pranašumą. Pirma, po Antunes bandymo, kamuolys palėkė pro šalį, o netrukus Mancini smūgį atrėmė C.Polito. 66-ąją minutę L.Giuly muštas kamuolys iš už baudos aikštelės prieigų skriejo greta kairiojo vartų virpsto.

"Roma" ir toliau spaudė savo priešininkus. 79-ąją minutę F.Totti suklaidino gynėją ir smūgiavo į vartus, bet C.Polito kamuolį atmušė. Šis atšoko Simone Perrottai, tačiau ir šiam pasižymėti nepavyko.

Milano "%c00037" 0 - 0 Romos "%c00019"