R.Ferdinandas sutiko pasirašyti naują sutartį su "Man Utd" © Eurofootball.lt
Anglijos nacionalinės rinktinės ir „Premier“ lygos lyderio „%c00040“ klubo vidurio gynėjo Rio Ferdinando (%p01867) agentas paskelbė, kad futbolininkas sutiko pasirašyti naują penkerių metų sutartį su „raudoniaisiais velniais“.

„Rio čia yra labai patenkintas, ir abejos pusės, tiek jis, tiek klubas norėjo, kad jis ir toliau žaistų Mančesteryje, - dienraščiui „Daily Express“ teigė žaidėjo agentas Pini Zahayi. – Be abejo, jis galėjo persikelti į kitą klubą, tačiau Rio neturėjo jokio noro tai padaryti“.

Be to P.Zahayi patikino, kad nauja gynėjo pasirašyta sutartis, pagal kurią R.Ferdinandas per savaitę uždirbs 130 tūkstančių svarų sterlingų, nėra paskutinė.

Jis jaučia, kad „Man Utd“ ekipos gynybos ramstis „raudonųjų velnių“ gretose gali žaisti ateinantį dešimtmetį ir pranokti legendinį „%c00062“ ekipos gynėją %p01110, kuris būdamas 39-erių metų vis dar rungtyniauja aukščiausiame lygyje.

„Manau, kad jis yra pajėgus žaisti ilgiau negu Paolo Maldini – tą patį galvoja ir pats „Man Utd“ klubas“, - pridūrė agentas.

29-erių metų R.Ferdinando ankstesnis kontraktas turėjo galioti dar dvejus metus ir derybos dėl naujos sutarties buvo numatytos vasarą. Vis dėlto atrodo, kad buvo nuspręsta netempti ilgiau gumos ir teigiama, kad futbolininkui ant naujo ilgalaikio kontrakto beliko uždėti tik parašą.

2002-aisiais metais Anglijos rinktinės narys iš „%c00059“ ekipos buvo įsigytas už rekordinę tuo metu Didžiojoje Britanijoje 30 milijonų svarų sterlingų sumą ir pastaruosius kelius metus sudaro puikų gynybos tandemą su serbu Nemanja Vidičiumi.