F.Totti už teisėjo įžeidimą nubaustas pinigine bauda © Eurofootball.lt
Italijos „Serie A“ lygos sostinės „%c00028“ klubo lyderis ir kapitonas %p01797 sekmadienio rungtynėse pasakė arbitrui „eik velniop“ ir už tai buvo nubaustas 1000 eurų pinigine bauda.

31-erių metų „Gialorossi“ komandos simbolis 3-1 laimėtose rungtynėse prieš „Udinese“ prarado savitvardą, kai mačo teisėjas Rizzoli netyčia pasimaišė futbolininkui bandant smūgiuoti į vartus.

Tuomet F.Totti nusikeikė ir vėliau net galėjo prieš save išvysti raudoną kortelę, televizijai oficialiai pasakęs „eik tu velniop“.

„Giudice Sportavo“, kuris yra atsakingas už taisykles ir discipliną aikštėje, už buvusio Italijos nacionalinės rinktinės nario netinkamą elgesį paskyrė 1000 eurų piniginę baudą. Vis dėlto jis nebus diskvalifikuotas, kadangi už šį incidentą jau buvo įspėtas.

Nors po Antonio Di Natale pelnyto įvarčio „Udinese“ pirmavo, vis tik Romos futbolininkai sugebėjo ne tik atsitiesti bet ir įmušti tris įvarčius be atsako, kuriuos įmušė Mirko Vučiničius, Rodrigo Tardei ir Ludovicas Giuly.

Luciano Spalletti auklėtiniai ateinantį savaitgalį susikaus su apatinėje turnyrinės lentelėje esančia „%c00213“ ekipa, o lyderis Milano „%c00037“, kuris iki čempionato pabaigos likus penkiems turams lenkia sostinės komandą keturiais taškais, namie susitiks su „%c00251“.