F.Torresas Ispanijos čempionatą vertina labiau, nei Anglijos © Eurofootball.lt
"%c00045" atakų lyderis Fernando Torresas (%p01133) patikino manąs, jog Ispanijos čempionatas yra pajėgesnis nei Anglijos, nors antrus metus iš eilės UEFA Čempionų lygos pusfinalyje yra net trys šiai šaliai atstovaujantys klubai.

"Vertinant pagal pastovumą, keturios stipriausios Anglijos komandos yra tikrai pajėgesnės nei aukščiausias vietas Ispanijoje užimančios ekipos,- kalbėjo Madride gimęs puolėjas. - Bet, apart to, kiti klubai yra stipresni mano gimtinėje, nes žaidžia kokybiškesnį futbolą."

Jau 30 įvarčių šį sezoną pelnęs tik praėjusią vasarą iš "Atletico" į Liverpulį atvykęs 24 metų F.Torresas taip pat tvirtino, jog Anglijoje jaučiasi labai laimingas.

"Aistruoliai čia nelipa ant galvos, nedusina, o suteikia laiko bei visapusiškai palaiko,- sakė jis. - Esu labai patenkintas, puikiai pritapau ir tai atsispindi aikštėje.

"Žmonės čia mane gerbia. Pavyzdžiui, šį rytą buvau parduotuvėje, bet sirgaliai buvo ramūs, nešoko prie manęs, tiesiog pasveikino ir paprašė kartu nusifotografuoti. Gatvėse daug "Everton" aistruolių, bet jokių problemų su jais irgi neturiu."

F.Torresas taip pat pridūrė, jog UEFA Čempionų lygos finale, jei "Liverpool" pavyktų peržengti Londono "Chelsea" barjerą pusfinalyje, jis labiau norėtų susitikti su "Barcelona", o ne "Man Utd".

"Vietos gyventojams būtų įdomiau kautis su Mančesterio klubu, bet man patiktų žaisti prieš katalonus",- sakė jis.