A.Fergusonas: "Dvi pergalės ir mes – čempionai" © Eurofootball.lt
Po sekmadienį labai svarbios pergalės Anglijos „Premier“ lygos čempionate prieš Londono „%c00041“ klubą, vyriausiasis „%c00040“ klubo treneris Seras Aleksas Fergusonas pareiškė, jog pasiekti titului telieka laimėti dvejas rungtynes.

34-ojo turo varžybose „raudonieji velniai“ sugebėjo atsitiesti po antrojo kėlinio pradžioje praleisto įvarčio ir dėka tikslių Cristiano Ronaldo bei Oweno Hargreaveso smūgių padidino atotrūkį nuo artimiausių varžovų Londono „%c00042“, su kuriuo susitiks balandžio 26-ąją dieną, iki šešių taškų.

„Rungtynės su „Arsenal“ kainavo labai daug nervų. Bet jeigu pasieksime artimiausias pergales išvykose prieš „Blackburn“ ir „Chelsea“, tapsime čempionais, - teigė 66-erių metų specialistas iš Škotijos.

„Manau, kad mačas su „Arsenal“ buvo fantastiškas, tiesiog stulbinantis bei išsiskiriantis. Tokio grožio rungtynių šiame sezone jau daugiau matyti nebeteks, - pridūrė jau 21-erius metus prie „United“ vairo stovintis A.Fergusonas.

Mančesterio klubo treneris taip pat pagerbė Arsene`o Wengero treniruojamą komandą už jų tikrai nemažą indėlį įdėtą šiose nuostabiuose varžybose, bei pareiškė, kad „kanonierių“ strategas yra žmogus, kuris nebuvo vertas pralaimėti.

„Jie turėjo tikrai neblogų momentų, kartais „Arsenal“ atrodė nuostabiai. Londono ekipa šeimininkavo pirmajame kėlinyje ir tam tikrais laiko tarpais buvome susinervinę, kadangi žinojome, kokia gali būti šios dienos kaina“, - mintimis dalijosi škotas.

„Žinoma, kad „Arsenal“ yra tokia gera komanda, todėl šiandien (sekmadienį - aut. past) buvo labai didelė diena. Ji tarpsniais buvo nervinga, bet mes sugebėjome tai įveikti, - tęsė A.Fergusonas. – Turėtume pasakyti, kad jiems patyrus pralaimėjimą labai nepasisekė, tačiau šiose rungtynėse jie įdėjo visas pastangas ir atrodė šauniai, bet vis tik mums pavyko išplėšti pergalę“.