"Inter" žada grumtis dėl Ronaldinho © Eurofootball.lt
Milano "%c00037" vadovai neketina pasiduoti amžinam priešininkui "%c00062" klubui kovoje dėl dukart geriausio planetos metų žaidėjo Ronaldinho (%p00210).

Pastarosios komandos vykdantysis direktorius Adriano Galliani bei "%c00006" ekipai atstovaujančio brazilo agentas Roberto de Assisas tvirtino, jog derybos vyksta sėkmingai ir jau netrukus gali būti pasiektas galutinis susitarimas.

Bet "Inter" prezidentas Massimo Moratti neketina sudėti ginklų ir netrukus svarstys, ar verta įsijungti į derybas.

"Įvertinsime tokią galimybę šią savaitę,- tvirtino jis. - Palaikome gerus santykius ir su Ronaldinho, ir su "Barcelona" klubu. Matysime, kaip viskas klostysis."

R.De Assisas taip pat sakė, jog "Milan" yra vienintelė komanda, su kuria vyko konkretūs pokalbiai, bet, M.Moratti teigimu, tai dar nieko nereiškia.

"Viskas iš dalies priklauso ir nuo mūsų,- kalbėjo prezidentas. - Galbūt Ronaldinho derybos su "Milan" ir eina teigiama linkme, bet rinka atvira ne tik jiems, bet ir mums."

Šią vasarą "Inter" ekipą veikiausiai paliks veteranas portugalas Luišas Figo, todėl 'Nerazzuri' ieško kūrybingo aikštės vidurio žaidėjo, o Ronaldinho puikiai atitinka šį kriterijų.

Tiesa, 28 metų Brazilijos rinktinės narys šį sezoną susilaukė nemažai kritikos dėl sportinės formos bei nuolat patiriamų traumų, o "Barcelona" sirgaliai, dievinę futbolininką, dabar pardavimo galimybę vertina kur kas palankiau nei anksčiau.