A.Wengeras: „Kova dėl titulo baigta“ © Eurofootball.lt
Londono „%c00041“ strategas Arsene‘as Wengeras pripažino, jog bet kokios viltys iškovoti Anglijos čempionų titulą žlugo po sekmadienį rungtynėse prieš „Man Utd“ ekipą nuskambėjusio finalinio teisėjo švilpuko, paskelbusio varžovų pergalę rezultatu 2-1.

„Arsenal“ įsiveržė į priekį po diskusijas sukėlusio Emmanuelio Adebayoro įvarčio, tačiau neilgai trukus Sero Alexo Fergusono auklėtiniai atstatė pusiausvyrą, o kiek vėliau pelnė ir pergalingą įvartį.

Cristiano Ronaldo šįsyk pasižymėjo nuo 11 metrų baudinio žymos, o Owenas Hargreavesas puikiu baudos smūgiu iš maždaug 18 metrų įmušė lemiamą įvartį.

Vos prieš du mėnesius „Arsenal“ pirmavo „Premier“ lygoje ir turėjo 5 taškų persvarą prieš artimiausią persekiotoją. A.Wengero teigimu, jo komandai koją pakišto nuovargis ir traumos.

„Žinoma, mes iškritome iš kovos dėl titulo. Manau, jog demonstravome aukšto lygio futbolą, buvome užsivedę, todėl didžiuojuosi pasirodymu“,- teigė A.Wengeras po rungtynių duotame interviu.

Taip pat prancūzas pridūrė manąs, jog jo vadovaujama ekipa nusipelnė taško šiose rungtynėse, kadangi buvo laiko tarpų, kai ji dominavo aikštėje.

„Turbūt kažko nusipelnėme. Tikiu, jog ši komanda yra pakankamai stipri. Nuo kovo mėnesio mes pakliuvome tarsi į duobę - turime išanalizuoti ir suprasti, kodėl taip atsitiko“,- kalbėjo strategas.

Po pralaimėjimo „Arsenal“ išliko trečioje vietoje, o „Man Utd“ padidino savo persvarą iki artimiausio persekiotojo Londono „Chelsea“, kuris turo rungtynes žais pirmadienį, iki 6 taškų.