R.Babelis: „Noriu būti toks kaip T.Henry“ © Eurofootball.lt
„%c00045” ir Olandijos rinktinės krašto saugas Ryanas Babelis (%p04151) patikino tikįs, jog vieną dieną jgali tapti geresniu žaidėju nei jo dievaitis Thierry Henry.

Vasarą į Angliją iš gimtosios šalies Amsterdamo „Ajax“ klubo atvykęs futbolininkas antradienį vykusiose Čempionų lygos rungtynėse prieš Londono „Arsenal“ uždirbo itin svarbų 11 metrų baudinį bei pats įmušė ketvirtąjį komandos įvartį.

Nors Liverpulyje R.Babeliui dažniausiai tenka žaisti krašto saugo pozicijoje, žaidėjas tvirtina, kad ateityje norėtų rungtyniauti atakos smaigalyje.

„T.Henry yra mano dievaitis. Dažnai matau šį puolėją per televiziją ir mėgstu stebėti, kaip jis žaidžia ir kokius sprendimus priima lemiamais momentais“,- dienraščiui „The Mirror“ duotame interviu kalbėjo R.Babelis.

„Kaip ir aš, jis prieš pereidamas į „Arsenal“ žaidė krašto saugo pozicijoje. "Liverpool" treneris R.Benitezas žino, jog ir aš norėčiau būti puolėjas, todėl tikiuosi, jog vieną dieną jis suteiks man galimybę rungtyniauti mėgstamiausioje pozicijoje“,- savo norų neslėpė olandas.

„Kaip ir T.Henry, aš stengiuosi judėti iš krašto į vidurį. Stengiuosi gerinti savo žaidimą ir tikiuosi, jog vieną dieną būsiu toks pat geras, o gal net geresnis žaidėjas nei Thierry",- savo ateities svajonėmis dalinosi futbolininkas.

„Po treniruočių dar pusvalandį praleidžiu tobulindamas gebėjimus užbaigti ataką ar suvaldyti kamuolį tam, kad pasiekčiau reikiamą lygį“,- tikino žaidėjas.

Interviu pabaigoje R.Babelis taip pat atskleidė, jog visi komandos žaidėjai susikoncentravę laimėti Čempionų lygą, kas kompensuotų nesėkmingą sezoną Anglijos čempionate lygoje, kuriame jie užima tik ketvirtą vietą.

„Mes susikoncentravę į Čempionų lygą,- aiškino futbolininkas. –Laimėti „Premier“ lygos titulo nebeįmanoma, todėl turime pasistengti bent jau išlikti stipriausiųjų ketvertuke.

„Jei laimėtume Čempionų lygą, daugeliui komandos sirgalių sezonas būtų geras. Tačiau jei liksime be nieko, tikrai būsime labai nusivylę“,- pridūrė R.Babelis.