"Benfica" prezidentas: "Portugalijos futbolą žudo korupcija" © Eurofootball.lt
Lisabonos „Benfica“ klubo prezidentas Luisas Filipe Vieira prakalbo apie dabartinę Portugalijos futbolo situaciją, kuri, anot jo, skandalinga bei teigė, jog atlikę nuodugnų patikrinimą, tuo įsitikintume.

„Benfica“ vadovas buvo aiškiai nepatenkintas teisėjo Lucilio Baptista darbu per sekmadienį vykusias rungtynes tarp „Benfica“ ir „Boavista“ ekipų.

L.F.Vieira teigia, jog kai kuriose rungtynėse vykstantys dalykai yra labai rimti.

„Atėjo laikai, kai beprasmiška pamėginti „išvalyti“ futbolą, kadangi yra tokių, kurie nori, jog taip liktų. Labai reikalinga, kad Portugalijos policija imtų tyrinėti futbolo pasaulį“,- „Benfica“ klubo prezidentas kalbėjo po rungtynių.

„Tai kas vyksta kai kuriose rungtynėse yra labai rimta, nekalbant jau apie tai, jog ne vienerių rungtynių rezultatai yra sugadinami“,- kaltinimus žarstė L.F.Vieira.

Emocijos ėmė lietis per kraštus po finalinio teisėjo švilpuko, kai komandos veteranas Rui Costa stengėsi įsilaužti į teisėjų persirengimo kambarį, tačiau buvo sustabdytas komandos draugo Petit.

„Beprasmiška žaisti gerai ir stengtis sutriuškinti varžovus, kadangi yra kažkas, kas mus kontroliuoja“,- apie teisėjo L.Baptista pasirodymą kalbėjo L.F.Vieira.

„Reikia pasekti keletą žmonių, jog suvoktum, kas vyksta Portugalijos futbole. Tai tikras skandalas“,- pridūrė jis.