N.Vidičius nerungtyniaus kelias savaites © Eurofootball.lt
"%c00040" sirgaliai gali lengviau atsikvėpti - gynėjo Nemanja Vidičiaus (%p04170) trauma nėra tokia sunki, kokios baimintasi, ir futbolininkas negalės rungtyniauti tik dvi-tris savaites.

26 metų serbas kelį susižeidė antradienio UEFA Čempionų lygos mače su "Roma", bet atlikus išsamius tyrimus nustatyta, jog rimtesnių problemų pavyko išvengti.

Tiesa, gynėjas negalės padėti savo komandai Anglijos "Premier" lygos mačuose su "Middlesbrough" ir Londono "Arsenal", tai pat atsakomajame mače su Romos futbolininkais. Jo sugrįžimo tikimasi balandžio 19 dienos rungtynėse prieš "Blackburn".

N.Vidičius šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą ir sudaro vieną geriausių Europos vidurio gynėjų tandemų su anglu Rio Ferdinandu. Būtent patikimas šių futbolininkų žaidimas leidžia "Man Utd" tęsti kovą ir dėl Anglijos čempionų titulo, ir dėl Čempionų lygos taurės.

Vyriausiajam treneriui Serui Aleksui Fergusonui, ieškant kuo pakeisti traumą patyrusį žaidėją, yra iš ko rinktis - į aikštę pasiruošę žengti šioje pozicijoje galintys rungtyniauti Johnas O'Shea bei Gerardas Pique, iš dešiniojo krašto į vidurį gali pasistumti ir Wesas Brownas.