L.Spalletti: dar ne viskas baigta © Eurofootball.lt
„%c00028“ ekipos vyriausiasis treneris Luciano Spaletti po pralaimėtų pirmųjų UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynių namuose prieš „%c00040“ rezultatu 0-2 pripažino, jog jo komandos šansai prasimušti į pusfinalį minimalūs, tačiau viltis vis dar gyva.

Strategas gyrė priešininkus bei teigė, kad pasitikintys savimi anglai sužaidė itin užtikrintai.

„Jei žiūrėtumėme tik į rungtynių rezultatą, galime teigti, kad „Man Utd“ jau kitame etape, tačiau tie žmonės, kurie matė rungtynes, turbūt pripažins, kad dar ne viskas baigta“,- sakė L.Spalletti.

„Po to, kai leidome jiems pelnyti pirmąjį įvartį, žaidėjai tikrai buvo pasiryžę kovoti iki galo. Tačiau trūko tikslumo, nes mes nusipelnėme įvarčio, bet šįkart neišnaudojome susikurtų progų.“

„Turime dar mažytę viltį, kad keliausime į kitą etapą, tačiau tam reikia sužaisti fantastiškas rungtynes Mančesteryje. Realiai mąstant, vilčių tikrai nėra daug“,- neneigė strategas.

Tuo tarpu „Man Utd“ ekipos treneris Seras Alexas Fergusonas buvo labai patenkintas tiek komandos žaidimu, tiek pačiu rezultatu.

„Tai buvo puikus mačas,- teigė škotas. – Mes puikiai žaidėme taktiškai, kontroliavome kamuolį, buvome drausmingi.

„Cristiano pelnė labai gražų įvartį. Jis tiesiog įkirto į baudos aikštelę ir mušė iš eigos. Šis tikslus smūgis mums buvo itin svarbus, nes įsiveržus į priekį varžovų aikštėje galima šiek tiek nusiraminti.“

Tiesa, strategas nuogąstavo dėl vidurio gynėjo Nemanja Vidičiaus traumos, dėl kurios futbolininkas aikštę turėjo palikti jau pirmajame kėlinyje.

„Tikimės, kad jam nieko rimto nenutiko, nes jis svarbus žaidėjas mums. Pirminiais duomenimis tai gali būti tik stiprus sumušimas, tačiau dar nesame tuo visiškai tikri.“

Džiaugsmo neslėpė ir pirmojo įvarčio autorius C.Ronaldo.

„Taip, tai buvo puikus pasirodymas“,- po rungtynių pripažino 36-ąjį kartą šį sezoną varžovų vartininkus nuginklavęs portugalas.

„Visi supranta, jog „Roma“ yra stipri komanda. Tai buvo sunkios rungtynės, nes jie žaidė labai gerai, tačiau mes, priešingai nei varžovai, išnaudojome savo progas ir laimėjome”,- pergalės priežastis vardijo futbolininkas.

„Mums reikėjo nugalėti. Kitos rungtynės vyks namuose, turime laimėti ir vėl“,- ambicijų nestokojo saugas, pridūręs, jog pasiekta pergalė buvo gero visos komandos darbo nuopelnas.

Antrasis šių komandų susitikimas įvyks Balandžio 9 dieną Mančesteryje.