"Catania" nuo šiol treniruos W.Zenga © Eurofootball.lt
Italijos „Serie A“ lygos pirmenybėse ir toliau keičiasi treneriai. Naujuoju „%c00318“ klubo vyriausiuoju treneriu paskirtas Walteris Zenga, kuris šiame poste pakeis vakar abipusiu susitarimu ekipą palikusį Silvio Baldinį.

49-erių metų S.Baldini nusprendė atsistatydinti po to, kai sekmadienį rezultatu 2-1 namuose buvo nusileista „Torino“ vienuolikei. Antradienio ryte Sicilijos klubo oficialiame tinklapyje buvo paskelbta, kad į jo vietą stos W.Zenga.

Buvęs Italijos nacionalinės rinktinės vartininkas W.Zenga, kuriam balandžio mėnesio pabaigoje sukaks 48-eri metai, buvo be darbo, kai lapkričio mėnesį paliko Rumunijos sostinės Bukarešto „Dinamo“ klubą.

Taip pat buvęs Milano „%c00037“ žaidėjas per savo trenerio karjerą vadovavo tokioms Rumunijos komandoms kaip Bukarešto „National“ ir „%c00292“, Serbijos Belgrado „%c00147“ ir Turkijos „Gaziantepspor“.

„Catania“, kuris per pastaruosius 11 mačų iškovojo vos vieną pergalę ir nei karto šiame sezone nelaimėjo išvykoje, šiuo metu pirmenybėse žengia 16-oje vietoje ir lenkia kitas komandas tik geresnio įvarčių santykio dėka. W.Zenga debiutas įvyks sekmadienį namų rungtynėse su „%c00211“.