"Tottenham" norėtų įsigyti D.Forlaną © Eurofootball.lt
Anot Anglijoje ir Ispanijoje sklandančių gandų, vyriausiasis sostinės Londono „%c00052“ klubo treneris Juande Ramosas planuoja vasarą už, kaip manoma, 15 milijonų eurų įsigyti puolėją Diego Forlaną (%p01864).

Spalio mėnesio pabaigoje iš „%c00107“ ekipos į „White Hart Lane“ atvykęs treneris norėtų savo komandą sustiprinti dar vienu puolėju, o dažniausiai jis yra siejamas su žaidėjais, rungtyniaujančiais Ispanijos „Primera“ lygos čempionate.

28-erių metų Urugvajaus rinktinės narys D.Forlanas į Madrido „%c00017“ atvyko tik praėjusią vasarą už 21 milijonų eurų iš kitos Ispanijos „%c00086“ ekipos, o pasirašytoje sutartyje nurodyta išpirkos suma dabar siekia 36 milijonus eurų.

Tačiau dienraštis „AS“ skelbia, kad „Spurs“ strategas J.Ramosas pabandys susitarti su „Atletico“ vadovais, kad šie išleistų futbolininką už kone dukart mažesnę kompensaciją. Netylant kalboms, jog „Tottenham“ praras savo atakų lyderį Dimitarą Berbatovą (%p00337), klubas norėtų įsigyti ir ketvirtą puolėją, nepaisant to, ar dar kas nors paliks komandą, ar ne.

D.Forlanas savo karjeroje jau spėjo paragauti Anglijos „Premier“ lygos duonos, tačiau ji buvo itin karti, kadangi futbolininkas nesugebėjo įsitvirtinti „%c00040“ ekipoje.

Jo talentas sužibo atvykus į Ispaniją - praėjusį sezoną jis buvo tikras „Villarreal“ klubo lyderis, o persikėlęs į sostinės komandą šįmet atakų smaigalyje, sudarydamas tandemą su jaunuoju argentiniečiu Sergio Aguero, sugebėjo varžovų vartininkus nuginkluoti 13 kartų.

Kai sausio mėnesį jis buvo siejamas su sugrįžimu į „Premier“ lygą, D.Forlanas pažymėjo, jog Anglijoje jis dar nespėjo atsiskleisti visu gražumu ir būtų linkęs svarstyti gautus pasiūlymus.