P.Evra gali palikti Mančesterį © Eurofootball.lt
Prancūzijos nacionalinės rinktinės ir Anglijos „Premier“ lygos lyderio „%c00040“ klubo gynėjas Patrice`as Evra (%p00472) pripažino, jog jis vis dar nepratęsė savo sutarties ir gali palikti komandą.

26-erių metų futbolininkas į Angliją atvyko 2006-ųjų sausį iš Prancūzijos „%c00036“ ekipos už 4 milijonus svarų sterlingų ir greitai išsikovojo vietą startinėje Sero Alekso Fergusono vadovaujamos komandos sudėtyje.

Vieno geriausių „Premier“ lygos kairiojo krašto gynėjų sutartis su Mančesterio klubu baigs galioti po vienerių metų ir, nors preliminariai jau buvo kalbėta su „Man Utd“ vadovybe, parašas ant naujo kontrakto kol kas nėra padėtas.

„Buvome susitikę aptarti situacijos dėl mano sutarties, - dienraščiui „News of the World“ teigė P.Evra. – Vadovybė žino mano poziciją. Čia atiduodu visa save. Myliu šį klubą ir vyraujantį nugalėtojų mentalitetą“.

„Juk čia laikoma krize, jei pralaimime bent vienerias rungtynes. Per du metus nebuvo tokio atvejo, kad sukluptume dukart iš eilės ir tai yra nepaprastai svarbu“, - pridūrė prancūzas.

„Net jeigu sužaidžiame lygiosiomis su tokia komanda kaip Londono „Arsenal“, gauname pylos nuo trenerio. Tačiau tai dar ne viską reiškia. Galbūt išvyksiu po vienerių ar dvejų metų“, - prisipažino gynėjas.