"Liverpool" sėkmingai baigė derybas su trimis naujokais © Eurofootball.lt
„%c00045“ strategas Rafaelis Benitezas atskleidė, jog klubas jau sutarė su trimis futbolininkais, kurie papildys komandą pasibaigus sezonui.

Ambicijų praėjusią vasarą neslėpusi Liverpulio komanda nesugebėjo rimčiau pakovoti dėl šalies čempionų titulo ir beviltiškai atsilieka nuo lyderių, todėl pastiprinimo pradėta ieškoti anksti.

„Esame susitarę su dviem jaunais žaidėjais ir vienu vyresniu futbolininku, kuris bus startinės sudėties žaidėjas. Viskas jau atlikta“,- tikino R.Benitezas, neatskleidęs žaidėjų pavardžių.

„Taip pat planuojame prieš sezoninį turnė ir kalbamės su dabartiniais futbolininkais apie kontraktų pratęsimą“,- pridūrė strategas.."

Spaudoje sklando gandai, jog R.Benitezo įvardijamas vyresnio amžiaus futbolininkas greičiausiai yra „Schalke“ ekipos gynėjas Rafinha, tuo tarpu du jaunieji talentai turėtų atvykti iš Pietų Amerikos.

Tačiau ne ką mažiau svarbus yra faktas, jog tai ženklas, kad R.Benitezas planuoja likti prie „Liverpool“ ekipos vairo. Ispanas yra sakęs, jog juo domisi keletas stiprių Ispanijos „Primera“ lygos ekipų, taip pat Milano „Inter“ klubas.