Ligue 1: "Marseille" vėl priartėjo prie Čempionų lygos © Eurofootball.lt
Sekmadienį vėlai vakare buvo sužaistos dar vienerios Prancūzijos futbolo pirmenybių "Ligue 1" 31-ojo turo runtynės, kuriose susitiko dėl vietos UEFA Čempionų lygoje kovojantis "Marseille" bei vidutiniokas "Lorient".

"%c00293" 1 - 2 "%c00071"
43` [1 - 0] Rafik Saifi (iš 11m.)
53` [1 - 1] Kanga Akale
80` [1 - 2] Mamadou Niang

Rungtynių pradžioje sėkmė labiau šypsojosi aikštės šeimininkams "Lorient" futbolininkams ir prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą jie išsiveržė į priekį, kai 43-ąją minutę teisėjo skirtą 11-os metrų baudinį sėkmingai realizavo Rafikas Saifi.

Vis tik "Lorient" pirmavo neilgai, kadangi po pertraukos nepraėjus nei dešimčiai minučių "Marseille" naujokas Kanga Akale tiksliu smūgiu atstatė pusiausvyrą rungtynėse. Pergalingas rungtynių įvartis buvo pelnytas iki mačo pabaigos likus 10 minučių, o jį pelnė rezultatyviausias šio sezono Marselio ekipos futbolininkas senegalietis Mamadou Niangas.

Po šios pergalės "Marseille" su 49-iais taškais po 31 turo žengia 4-oje turnyrinės lentelės pozicijoje, ir nuo 3-oje vietoje esančios bei savaitgalį suklupusios "Nancy" ekipos dabar atsilieka jau tik trimis taškais.