"Benfica" norėtų susigrąžinti Simao © Eurofootball.lt
Pasak Portugalijos dienraščio "Correio da Manha" Madrido "%c00017" klubo saugas Simao (%p02811) šią vasarą gali sugrįžti rungtyniauti Lisabonos "%c00130" ekipą.

28 metų žaidėjas 2001 metais iš "Barcelona" komandos persikėlė į Lisaboną ir šešis sezonus rungtyniavo "Benfica" klube. Vis dėlto, saugas praėjusiais metais už 18 milijonų eurų persikėlė į "Atletico" ekipą.

Teigiama, jog Portugalijos klubo prezidentas Luisas Filipe Vieira jau susisiekė su Madrido ekipos prezidentu Enrique Cerezo dėl galimo Simao persikėlimo į "Benfica" ateinančią vasarą.

E.Cerezo pareiškė besiruošiąs paleisti portugalą iš Ispanijos ekipos tik už tuos pačius 18 milijonų eurų, kuriuos įsigydamas Simao sumokėjo "Atletico" klubas. Taip pat tvirtinama, jog L.F.Vieira yra pasiryžęs pakloti šią sumą pinigų už 28 metų futbolininką.

Pasak "Correio da Manha" Simao norėtų sugrįžti į savo buvusią ekipą, tačiau neaišku ar neiškils problemų dėl busimos portugalo algos "Benfica" ekipoje.

Šiuo metu futbolininkas "Atletico" klube uždirba 40 tūkstančių eurų per savaitę, kai tuo tarpu, atstovaudamas Portugalijos ekipai, Simao per tą patį laikotarpį gaudavo vos 15 tūkstančių eurų.