S.Larssono trauma nėra rimta © Eurofootball.lt
"%c00048" klubo bei Švedijos nacionalinės rinktinės žaidėjas Sebastianas Larssonas grįžta į rikiuotę ir greičiausiai pasirodys savaitgalį vyksiančiose Anglijos "Premier" lygos rungtynėse su "Reading" ekipa.

Jaunasis futbolininkas susižeidė pirmadienio mače su "Newcastle", kuomet prieš jį grubiai prasižengė Nicky Buttas. Nuogąstauta, kad trauma gali būti rimta, tačiau atlikus tyrimus paaiškėjo, jog to pavyko išvengti.

"Rungtynių su "Newcastle" pertraukos metu gydytojas negalėjo tinkamai apžiūrėti mano kelio, nes jis buvo stipriai prakirstas. Vis dėlto, dabar jau tapo aišku, kad mano trauma nėra rimta",- džiaugėsi S.Larssonas.

Tuo tarpu "Birmingham" klubo treneris Alexas McLeishas gyrė 22 metų futbolininką bei pareiškė, kad jo praradimas stipriai atsilieptų komandos žaidimui.

"Pastarosiomis savaitėmis Sebastianas demonstravo puikią sportinę formą. Tai fantastiškas sezonas šiam žaidėjui, todėl mums būtų labai skaudu jį dabar prarasti",-kalbėjo strategas.

"Mūsų ekipoje nėra daug pajėgių žaidėjų, todėl nežinau ką darytume, jei prarastume du ar tris pagrindinės sudėties futbolininkus",- baigė A.McLeishas.