C.Ancelotti: „Tai labai blogas rezultatas“ © Eurofootball.lt
Italijos „%c00062“ ekipos strategas Carlo Ancelotti negalėjo patikėti tuo, kad jo ekipa namuose pralaimėjo „Sampdoria“ komandai 1-2 ir taip dar labiau sukomplikavo savo šansus kovoti dėl 4 vietos čempionate.

„Šis rezultatas - labai blogas. Pradžioje žaidėme itin prastai, praleidome du įvarčius,- teigė treneris.- Padarėme dvi labai grubias klaidas, o vėliau jas ištaisyti buvo labai sunku.“

Italas užsiminė, kad pagrindinė ekipos problema dabar – nuovargis. „Milan“ klubo sudėtyje yra daug vyresnio amžiaus žaidėjų, todėl natūralu, kad poilsio jiems reikia daugiau.

„Galbūt komanda yra pavargusi, tačiau turime būti susikaupę ir gerai užbaigti šį sezoną. Negali būti jokių pasiteisinimų.

„Priešininkai atrodė tikrai pasirengę mačui. Jie buvo agresyvūs, greiti ir susikaupę, tai ir galėjo lemti pergalę. Mes stengiamės, kovojome, tačiau akivaizdu, kad to buvo per mažai“,- nusivylimo neslėpė C.Ancelotti.

„Milan“ ekipa „Serie A“ čempionate žengia penktoje vietoje, bei keturiais taškais atsilieka nuo 4 pozicijoje esančios „Fiorentina“ komandos.