Kontraktas su R.Donadoni iki Euro2008 nebus pratęstas © Eurofootball.lt
Italijos nacionalinės rinktinės vyriausiojo trenerio Roberto Donadoni ateitis paaiškės tik pasibaigus vasarą vyksiančiam Europos čempionatui.

R.Donadoni, prie rinktinės vairo stojęs iš karto po 2006-ųjų metų planetos pirmenybių, kuriose italai, vedami Marcello Lippi, iškovojo aukso medalius, sutartis nustos galioti liepos 18-ąją dieną.

Italijos Futbolo Federacijos (FIGC) vadovai tvirtina, jog R.Donadoni yra žmogus, kuriuo jie pasitiki, tačiau neskuba to įtvirtinti parašais ant ilgalaikės sutarties ir žada apsispręsti tik po Šveicarijoje ir Austrijoje vyksiančio čempionato.

FIGC prezidentas Giancarlo Abete šiuo klausimu per daug nėra susirūpinęs ir jis pabrėžia, kad tarp federacijos ir dabartinio trenerio vyrauja geri santykiai.

Tuo tarpu vietos spauda jau teigia, jog, jei trenerio sutartis nebus pratęsta, realiausiu kandidatu užimti postą rinktinėje yra „Serie A“ lygos „%c00062“ ekipai vadovaujantis Carlo Ancelotti, tačiau „Rossoneri“ vice-prezidentas Alberto Galliani tvirtina, jog strategas ir toliau liks klube.