D.Berbatovas – "Milan" klubo akiratyje © Eurofootball.lt
Vienas Italijos dienraščių „Corriere dello Sport“ praneša, kad „Serie A“ lygos „%c00062“ klubas ateinančią vasarą yra pasiruošęs į savo komandą prisivilioti Bulgarijos nacionalinės rinktinės žvaigždę Dimitarą Berbatovą (%p00337).

27-erių metų futbolininkas šiuo metu yra laikomas vienu geriausiu Anglijos „Premier“ lygos snaiperių, ir šiame sezone visuose turnyruose atstovaudamas sostinės Londono „%c00052“ ekipai jis per 43 susitikimus pelnė 20 įvarčių.

Praėjusių metų UEFA Čempionų Lygos nugalėtojo „Milan“ klubo prioritetas šią vasarą atsidarius naujajam transferų langui į savo komandą prisivilioti aukščiausios klasės puolėją.

Brazilų puolėjas Ronaldo dėl sunkios traumos iš rikiuotės iškrito net devyniems mėnesiams, Alberto Gilardino veikiausiai bus parduotas, o Filippo Inzaghi rugpjūtį sukaks 35-eri metai, todėl „Rossoneri“ yra gyvybiškai svarbu surasti pamainą bei naują partnerį jaunajam Alexandre`ui Pato.

„Raudonai-juodųjų“ prezidentas Silvio Berlusconi neseniai pripažino, jog norėtų savo komandoje matyti fiziškai stiprų puolėją, taigi buvęs Leverkuzeno „%c00008“ snaiperis, 189cm ūgio D.Berbatovas kuo puikiausiai atitinka jo reikalavimus.

Manoma, kad legionierius iš Bulgarijos norės būti parduodamas, kadangi desperatiškai nori atstovauti vienam iš Europos grandų klube bei išbandyti save UEFA Čempionų Lygoje – to, ko kitam sezonui tikrai negali pasiūlyti „Spurs“ ekipa.

Dabartinė Bulgarijos nacionalinės rintinės kapitono išpirkos kaina siekia kažkur 25 milijonų eurų sumą, tačiau nėra atmetama galimybė, jog į sandorį gali būti įtrauktas ir gynėjas iš Kroatijos Dario Šimičius.