"Monaco" taikosi į Maniche © Eurofootball.lt
Ispanijos „Primera“ lygos sostinės Madrido „%c00017“ klubui priklausantis saugas iš Portugalijos Maniche (%p02525) yra Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybių vidutinioko „%c00036“ klubo taikinyje.

Portugalijos nacionalinės rinktinės narys šiuo metu pagal nuomos sutartį šešiems mėnesiams yra paskolintas Italijos „Serie A“ lygos pirmenybių lyderei Milano „%c00037“ komandai.

Visgi kol kas jam sunkiai sekasi įsitvirtinti Roberto Mancini treniruojamos ekipos pagrindinėje sudėtyje ir nuo sausio mėnesio jis „Nerazzurri“ gretose sužaidė vos septynerias rungtynes.

Po konflikto su vyriausiuoju „Atletico“ komandos treneriu Javieru Aguirre atrodo, kad Madrido klubo strategas nėra suinteresuotas susigrąžinti saugo į savo ekipą, todėl buvęs Portugalijos „%c00109“ klubo žaidėjas gali ieškotis naujos komandos, kur jam bus suteiktos visos galimybės patekti į startinį vienuoliktuką.

Dabar tapo aišku, kad „Monaco“ klubo prezidentas Michelis Pastoras susitiko su legionieriumi iš Portugalijos tam, kad aptartų galimą jo persikėlimą į kunigaikštystės komandą.

Vis dėlto teigiama, kad dar keletas Europos klubų yra išreiškę susidomėjimą 30-mečiu futbolininku, o Portugalijos radijo stotis „Antena 1“ praneša, kad Maniche agentas Jorge Mendesas jau svarsto ir kitus pasiūlymus.