Paslaptinga Ronaldinho trauma © Eurofootball.lt
"%c00006" klubas mįslingai praneša, jog saugas Ronaldinho (%p00210) nėra patyręs jokios traumos, tačiau turės laikytis specialios programos tam, kad išspręstų savo 'medicinines problemas'.

Brazilijos rinktinės narys praleido savaitgalio Ispanijos čempionato rungtynes su "Almeria", pasibaigusias lygiosiomis 2-2, o komandos strategas Frankas Rijkaardas patikino, jog tokį sprendimą priėmė dėl žaidėjo traumos. Visgi atlikus tyrimus paaiškėjo, kad nei dešiniojo raumens patempimo, nei plyšimo nėra.

27 metų atakų organizatorius pirmadienį atvyko į Barselonos ekipos treniruočių bazę, tačiau pasitreniravęs vos keletą minučių išvyko namo.

Kiek laiko Ronaldinho nežais, nepranešama.

Ketvirtadienį "Barcelona" klubo laukia atsakomosios Ispanijos Karaliaus ("Copa del Rey") turnyro pusfinalio rungtynės su "Valencia". Pirmoji ekipų akistata baigėsi lygiosiomis 1-1.

F.Rijkaardui šiame mače teks verstis ir be kito saugo Deco, kuris gydosi šlaunies traumą ir gali nerungtyniauti net ir pirmose UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse su "Schalke", kurios vyks balandžio 1 dieną.