Startavo vienintelis tikras lietuviško futbolo portalas © Eurofootball.lt
Prieš jus atsinaujinęs, kupinas šviežių idėjų bei ambicingų tikslų vienintelis tikras lietuviško futbolo portalas futbolas.lt, kurį nuo šiol prižiūrės žmonės, sukūrę Jūsų jau pamėgtą EuroFootball.lt.

Nuo šiol futbolas.lt keičia savo funkciją ir bus nepriklausomi lietuviško futbolo mėgėjų namai, kuriuose lengvai rasite karščiausias Lietuvos futbolo naujienas, galėsite sekti A lygos ar nacionalinių rinktinių rungtynes, pamatyti įdomiausius varžybų epizodus, įamžintus ne tik nuotraukose, bet ir vaizdo įrašuose. Taip pat diskutuoti su bendraminčiais, o azartiškesni sporto sirgaliai – ir puikiai praleisti laiką jau pamėgtų bei naujų žaidimų turėsiančioje pramogų skiltyje.

Šis pasikeitimas reiškia, jog EuroFootball.lt nuo šiol rašys tik apie užsienio futbolą, tuo tarpu lietuviško futbolo mėgėjai turėtų puikiai jaustis portale futbolas.lt

Futbolas.lt visą dėmesį skirs Lietuvos futbolui – išsamiau nei bet kada bus apžvelgiamos A lygos pirmenybės, Baltijos lygos varžybos, Lietuvos klubų pasirodymai Europos taurėse, Lietuvos nacionalinės ir jaunimo rinktinių žaidimas, geriausių šalies futbolininkų pasirodymai užsienyje, be to neužmiršta bus ir I lyga bei kiti šalies futbolo turnyrai.

Futbolas.lt ypatingai džiaugiasi, jog kartu su naujo sezono pradžia gali Lietuvos futbolo gerbėjams suteikti galimybę vėl išvysti laidą apie futbolą - portalo videoskiltyje bus transliuojama internetinė laida „Futbolas LT“. Pirmadieniais pasirodysianti 15-20 minučių trukmės laida, kurią prodiusuos žinomas žurnalistas ir laidų vedėjas Andrius Tapinas, leis žiūrovams pamatyti A lygos rungtynių apžvalgas, interviu su Lietuvos futbolo žmonėmis, išgirsti ekspertų nuomones.

Pirmoji „Futbolas LT“ laida – jūsų dėmesiui jau rytoj, kovo 18 dieną. Joje pamatysite, ką apie artėjantį sezoną galvoja stipriausi Lietuvos klubai, kaip jiems sekėsi pirmajame Baltijos lygos ture ir ko iš naujo sezono tikisi aistringiausi futbolo fanai.

Dar prieš pirmąjį A lygos turą portale futbolas.lt startuos atnaujintas nemažo futbolo mėgėjų dėmesio jau anksčiau sulaukęs A lygos futbolo „menedžeris“, kuriame portalo lankytojai turės progą išsiaiškinti, kas vertas geriausio Lietuvos futbolo eksperto vardo, o netolimoje ateityje pramogų skiltį papildys dar ne vienas įdomus žaidimas.

Portalą valdanti UAB „Futbolas LT“ kartu su techniniais partneriais UAB „M2 technologijos“ žada, jog per artimiausius kelis mėnesius lankytojų laukia ne viena intriguojanti naujovė. Tikimės, jog lankytojai aktyviai komentuos, rašys ir argumentuotai reikš savo nuomonę, kadangi tik visi kartu galime padaryti futbolas.lt jaukiais Lietuvos futbolo namais.