D.Forlanas norėtų sugrįžti rungtyniauti į Angliją © Eurofootball.lt
Madrido "%c00017" puolėjas Diego Forlanas (%p01864) ateityje neatmeta galimybės sugrįžti rungtyniauti į Angliją.

Urugvajaus nacionalinės rinktinės žaidėjas, 2002 metais persikėlęs iš "Independentie" ekipos, pustrečių metų atstovavo "Man Utd" klubui.

Tačiau Anglijoje D.Forlanas savo žaidimo taip ir neatrado, per 63 rungtynes sugebėdamas nuginkluoti varžovų vartininkus vos 10 kartų.

Vis dėlto, puolėjas pademonstravo tikrąsias savo galimybes rungtyniaudamas "Villareal" gretose ir pasižymėdamas 54 kartus per 106 rungtynes.

Urugvajietis praėjusią vasarą už 21 milijonų eurų sumą iš "geltonųjų submarinų" persikėlė į "Atletico klubą, tačiau patikino, jog gavęs jį tenkantį pasiūlymą iš Anglijos ekipos, rimtai svarstytų galimybę sugrįžti rungtyniauti į futbolo tėvynę.

"Neturėjau labai daug galimybių atsiskleisti Anglijoje, tačiau, jei atsirastų šansas ten sugrįžti, viską apsvarstęs, greičiausiai būčiau linkęs juo pasinaudoti",- dienraščiui "Star Sunday" teigė Urugvajietis.

Verta pažymėti, jog spaudoje jau kurį laiką sklando gandai, kad D.Forlanas yra atsidūręs Birmingemo "Aston Villa" ir Londono "Tottenham" klubų akiratyje.